torsdag, juli 31, 2008

Pakke, pakke, pakke...


En vegg med esker :)
Begynner å vises nå! I dag har jeg boket inn Bjørghild som sjåfør, og hennes henger så jeg får kjørt litt på søppeldungen. Var deilig å få ut tørketrommelen som har stått et år på badet uten å virke.
I ettermiddag blir det vasking her. Badet skal skures ned tenkte jeg, så det blir bare en kjapp vask der før jeg flytter ut :)

søndag, juli 27, 2008

Røders siste måltid


Nå har han gått i fella. Fiskepinnene ble for fristende. Neste stopp -veterinæren.

torsdag, juli 24, 2008

Renate mi <3

Var på Finnsnes i dag for å hente ei felle som pappa skal fange villkatter i. Vi har to langhåra villkatter her, som er så flokete i pelsen at det ser ut som det gjør vondt å røre på seg. Spesielt den ene ser ut som den har det vondt.
Så pappa tenkte å fange dem, og ta dem til veterinæren for å få dem avlivet på en ordentlig måte.

Og mens pappa var inne hos mattilsynet, så fikk jeg ei melding fra Renate. Kun 1ord sto det: "Gryllefjord"
Måtte jo ringe henne da, og høre hva i all verden hun gjør i Gryllefjord? Joda, hun hadde fått seg bil, så hjemturen fra Andøya gikk med bil, og da via Senja. Så vi avtalte å møtes på Finnsnes.
Joda, møttes på Bistroen og drakk kaffe Cool 3 Der jeg fikk fortalt planene mine om å lage panelgardiner av alle gardinene mine, sånn at jeg har gardiner til leiligheta i Honningsvåg. Så nå får hun noe å tenke på mens hun er i Egypt Giggle 3

God tur snuppa mi! Kos deg masse-masse! Denne turen fortjener du virkeligBlowing Kisses 4

tirsdag, juli 22, 2008

Tidsfordriv for i mårra er klart

Har fått gitt bort vegg-seksjonen, så i mårra skal det ryddes og kastes og pakkes fra den2 Thumbs Up
Det kommer virkelig til å merkes når den er vekk.


Tro om pappa vil ha stereo-anlegget? Det er jo tross alt han som har kjøpt det en gang i tiden.
Så kan jeg ta den der... den der... den bærbare saken. Det var en god idé Dancing Banana

Rydding og annet tidsfordriv

Har bært ut en sekk til med rask i dag. Skjønner ikke når det skal ta slutt? Men har fortsatt flere rom igjen, der jeg ikke har gått i gang med sorteringen.
Må vel hente meg noen esker også, og få pakket ned det jeg ikke har behov for den neste måneden. Driver og vrir de små grå, for å prøve å finne ut hvordan jeg skal få flyttet billigst mulig. Lurer på å sende det store med hurtigruta. De tar 1250/m3 fra Finnsnes til Honningsvåg.
Så kunne jeg leid en skaphenger til smågreiene. Fylle den, og ta resten på hurtigruta.

Har hørt lydbok i dag. Nå er morderen avslørt, så da er den vel snart ferdig. Mens jeg har hørt, så har jeg nappet ansiktet og forbena på Wilma. Hun er jo barbert et stykke på begge forbena, har vel vært drypp eller noe der? Regner med at de må nappes ned igjen, etter at det har vokst ut nå. Men det så så merkelig ut, at jeg har nappet i dag. Altfor mye til at hun er "korrekt" nappet, men det ser uansett bedre ut, enn lørvete ben med en naken flekk midt i. Må ta litt til på innsiden, men huden er tynnere der så skal være litt forsiktig. Så må jeg ta litt mer på fremsiden av håndleddet. Ser litt rart ut akkurat nåGrin 4

Nå tror jeg at jeg skal gå i gang i veggseksjonen. Rydde altså, kaste litt tilGrin 5

lørdag, juli 19, 2008

Trøstepremie


Ho Malin har fått dessert hos servitøren på Milano. Han syntes så synd i ho, som ikke klarte å spise opp maten sin :-D

Fin parkering?


Hehe...

Midnattsol...


Det har vært en bra dag. Jeg har fått ryddet en del. Har gått gjennom i hodet hva som skal kastes, hva jeg skal ha med og hva jeg skal prøve å gi bort. Så har jeg kastet litt :)
Har vært på Finnsnes og handlet hundemat. Regner med det var siste gang jeg kjøpte hundemat før vi flytter :-D
Legger merke til, mens jeg er på Finnsnes. At til tross for at livet her føles tomt, så begynner jeg å bli kjent med endel folk. Folk jeg har respekt for, og som respekterer meg. Det føles godt. Nesten som jeg er voksen.
Harmoni...

Wilma er uforskammet sprek med tanke på at det er en rimelig stor operasjon å kastrere ei tispe. Igjen blir jeg slådd av hvor mye vi kan lære av hunders mot og stå-på-vilje. Hun virker som det kjeder henne å være såpass i ro som hun skal være. Men samtidig er hun blid og trivelig. Klager ikke. I mårra skal vi prøve uten smertestillende. Hun begynner å trenge litt begrensing. Men det er uansett godt å vite at man har mer medisin i kjøleskapet. Sånn i tilfelle det blir behov for det.

Kvelden har vært rolig. Har sett en film og hørt lydbok.
Begynner å bli glad i lydbøker. Jeg har ikke lenger tålmodighet til å sitte i ro å lese, så det er deilig å kunne putte ørepluggene inn og rømme fra mine egne tanker.
Her om dagen støvsugde jeg faktisk taket (jada, gulvet har og behov for litt oppmerksomhet, men det er mye mer morsomt å støvsuge tak og vegger)... Støvsugde taket mens jeg hørte bok :-D

mandag, juli 14, 2008

Nytt banner igjen

Jeg er så heldig at jeg slipper å lage sånne selvCool 2 Snille Line lager til meg når jeg behøver en opp-pussingGrin 2

lørdag, juli 12, 2008

Badenymfer


Etter å ha berget den samme pinnen noen ganger, tenker jeg det var godt med en varm dusj når vi kom hjem :-D

Dyrt tidsfordriv...

Har denne uken mottatt en av de minst ønskede regningene i posten. TV-lisensen!
2201,04 kr i året for å se på tv... Og kanalene jeg betaler for (nrk og nrk2) ser jeg så og si aldri på.
Og verre skal det vel bli. Riktignok gleder jeg meg til det digitale bakke-nettet blir koblet på her nord. Jeg ser virkelig frem imot å få klart tv-bilde, og noen flere kanaler, men med det følger jo enda fler utgifter.Annoyed 2
For dette er noe nrk påtvinger oss... Og både engangsutgift ved innkjøp av nødvendig utstyr, og måneds-utgift for å se på herligheten kommer i tillegg til de årlige 2200,-Angry 2
Med dagens priser er dette 6,- dagen... Kan man be om å få refundert for de dagene man ikke har sett på tv tro?
Har enda ikke sjekket hva den nye fornøyelsen kommer til å koste, og spørsmålet er vel: hvor mange timer i døgnet må jeg se på tv for at det skal være noe vits å betale for det?

Kanskje man bare skal kaste ut tv'n, og finne på noe annet i stede? Gudene skal vite at jeg kommer til å finne noe annet å bruke pengene på hvertfall!Giggle 3

Mårratur


I morges sjekka jeg i full fart om jeg så noen villkatter rundt husene her. Og når jeg ikke så noen, så tok jeg og småhundene en mårratur i berget.
Det er meldt fint vær i dag, men det er en kald nordavind :(

søndag, juli 06, 2008

Hundehviskeren


Wilma og Pelle syns Cecar Millan er flink både med folk og dyr :)

Æ sett å vente på at flamman ska slukke

Æ sett å vente på at flamman ska slukke i engangsgrillen. Av en eller anna blånn grunn har æ sett for mæ at æ kunne grille me en gang på en sånn. I motsetning t en "årntli" grill, som bruke ei evighet på d :-P
Trur æ ska åpne vinflaska mi t dettan :)

fredag, juli 04, 2008

Søtingan <3


Har faktisk blidd så goe venna at dem delte en is i dag.

Vi har vært og gått en god kveldstur i d

Vi har vært og gått en god kveldstur i dag :)
Til og med Wilma var så sliten på slutten at hun så seig og treg ut når hun løp. Men så hadde hun løpt mye mer enn guttene da :-D Har ikke mye tid til å tigge godbiter når alternativet er å løpe :)
Nå har vi mellomstopp hos pappa mens vi moter oss opp til å gå de siste metrene :)

onsdag, juli 02, 2008