torsdag, februar 26, 2009

Pelle 4 år!


Tenk, i dag er lille gullet 4 år! Kan jeg begynne å regne han som en voksen hund nå tro?Laughing 17

tirsdag, februar 10, 2009

Bildeutfordring

Utfordringen kommer fra Gøril, og består i å legge bilde nr 6, fra mappe nr 6 for så å skrive litt om det.
Så skal man utfordre 6 nye.

*Bildet er tatt i begynnelsen av desember, da Renate og jeg (i den rekkefølgen) malte om stua mi. Noe som ga en helt spesiell følelse, ettersom det var første endringen som ble gjort etter at jeg kjøpte leiligheta mi Grin 5

Jeg utfordrer: Veronica, Turid, Line, Ida, Femma & Julie.



Ellers da? I dag har Wilma vært med meg på formiddagen, ettersom hun skal være hjemme i ettermiddag når Pelle er med på trening. Så får vi håpe det roer seg med vind til i kveld. Forrige uke avlyste vi jo pga store mengder snø i tillegg til endel vind.



Og for de som ikke har fått det med seg... Pelle har slanket seg endel det siste åretTongue Out 11 Her er han i bygaven han fikk fra Yvonne i fjor. Første bildet er fra 11mai 2008. Da var dekkenet/frakken helt på det ytterste... Og se bare hvordan det henger nå.Fainting Girl



Det er rett og slett for stort! Eneste som er gjort med det siden i vår, er at det er kortet inn litt i lengden på ryggen.

mandag, februar 02, 2009

Blæh!

Har ikke så masse å skrive om, men må jo få skriblet litt så Line blir fornøydTongue Out 12
Sliter med å holde en depresjon på avstand, noe som ikke er så lett i flekkene.

Wilma er så og si ferdignappet. Ser jeg har endel flikking igjen på halen, lårene og bena, men resten får være da jeg sliter med å strekke huden skikkelig så det ikke lugger der.
Må si jeg er ganske fornøyd med resultatet. Jeg var redd hun skulle være tynnere både i ulla å i kroppen. Men hun ser jo fin ut. Skal uansett satse på litt mer trening frem mot utstillingene i april og mai, så hun får litt mer muskler her og der. Er nok derfor jeg har trodd hun var blitt tynnere. På grunn av alt skitværet vi har hatt, har det blitt så som så med skikkelige turer. Jeg har heller kompensert med lydighetstrening og litt spor -rett å slett for å slippe å være ute i all vindenBlushing 2 Så litt mer muskler over ribb-bena må hun ha. Regner med noen turer løs i fjellet fremover, i tillegg til noen sparketurer (om det bare kommer litt mer snø) skal gjøre susen.

Pelle er så og si bra under labbene. De tåler ikke all verden enda, det fikk jeg merke da jeg prøvde han en dag uten sko. Bare til og fra bilen -ikke noe tur. Det gikk fint helt til han skulle gå en plass det var strødd, da rev han opp huden under labbene igjenCrying 5 Så nå har jeg bestilt han fleece-sokker, så han kan ha dem på når han løper løs etter hvert. Jeg tar ikke sjansen på å miste skoene, det er de for dyre til.